AMS - Visser B.V.
+31 (0)162-518132
Openingstijden Openingstijden
Maandag - Donderdag 07.30 t/m 12.30 | 13.00 t/m 17.00 Vrijdag 07.30 t/m 12.30 | 13.00 t/m 16.00 B2B Geen verkoop aan particulieren
Het kantoor is te bereiken via contact.
Asbestmaterialen

Sinds 1993 zijn wij ook leverancier van de bekende container bigbags. Vanuit de klant ontstond er vraag naar meer producten voor de asbest, zodanig dat we nu over meer dan 4000 artikelen beschikken in deze categorie.

Daarnaast hebben we in het verleden, door onder andere samen te werken met de VVTB en het College van Deskundigen Asbest, een aantal nieuwe producten op de markt gebracht zoals de freesmachine en het warmte-element. Door samen te gaan met AMS zijn we nu ook fabrikant van onder andere onderdrukmachines, platendouches, decontaminatie-units en materiaalsluizen.

Doordat we de fabricage van verschillende producten nu in eigen hand hebben kunnen we nog beter inspelen op de wens van de klant. Daarnaast zijn we dealer van o.a. Dräger en Scott, numatic, pullman en Starmix.

Ons testcentrum heeft de mogelijkheid om alle merken te controleren. Daarnaast beschikken we over een uitgebreide verhuurvloot. Kortom, voor iedere klus en ieder budget hebben we een oplossing.

Vanuit het verleden hebben we aan kunnen tonen dat ook het adviseren en beleveren van grotere projecten aankunnen.

Voorbeelden hiervan zijn:

- Het Rijksmuseum te Amsterdam
- Het Scheepvaartmuseum te Amsterdam
- De Kannenberg te Maastricht
- De fietspaden Rondom Goor
- Het Universitair Ziekenhuis te Gent