AMS - Visser B.V.
+31 (0)162-518132
Foto
Openingstijden Openingstijden
Maandag - Donderdag 07.30 t/m 12.30 | 13.00 t/m 17.00 Vrijdag 07.30 t/m 12.30 | 13.00 t/m 16.00 B2B Geen verkoop aan particulieren
Het kantoor is te bereiken via contact.
Over AMS-Visser B.V.

Visser & Zonen B.V. bestaat sinds 1949 als leverancier voor bouw- en asbestbenodigdheden. AMS Limited is opgericht in 1994 en sindsdien uitgegroeid tot een succesvol bedrijf op het gebied van asbestverwijdering. AMS Limited en Visser & Zonen B.V. hebben in elkaar een betrouwbare partner gevonden en op 1 mei 2011 zijn zij samengegaan tot AMS-Visser B.V.

AMS-Visser streeft ernaar door bundeling van de krachten de markt in Europa verder uit te breiden. Door gebruik te maken van kennis en ervaringen kunnen we nu nog meer inspelen op de vraag van de klant en onze service en support vergroten. Intussen leveren we materialen in België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Australië.

Behalve totaalleverancier van producten, zijn wij ook in staat om materialen in eigen beheer te laten maken. Voorbeelden hiervan zijn decontaminatie-units, douche/transit sluizen, onderdrukmachines en watermanagementsystemen, waarbij de specifieke wensen van de klant worden gerespecteerd.

Daarnaast zijn we officiële dealer van Scott, Dräger, Nilfisk-ALTO, Numatic, Starmix, Hitachi en Stanley. Tevens hebben wij onze verhuur en testruimte nog verder uitgebreid, waardoor we onze technische kennis en servicegerichte dienstverlening nog verder kunnen vergroten.

Een enthousiast team van medewerkers werkt samen om een goede partner te zijn die u kent en waar u altijd op kunt rekenen.