AMS - Visser B.V.
+31 (0)162-518132

Archief

Ben je op zoek naar een ouder nieuwsbericht? Blader dan door ons nieuwsarchief!

Uitbreiding assortiment Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM's)

Veilig werken vereist persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's). PBM's zijn er in alle soorten en maten. De keuze voor het juiste middel met de beste bescherming is essentieel. Want goede PBM's beschermen de werknemer maximaal tegen gevaren op de werkplek.

PBM Brochure
Veiligheid op de werkvloer staat bij ons centraal, om deze reden hebben we ons assortiment veiligheidsartikelen fors uitgebreid. We bieden u de nodige kennis en expertise wat betreft veiligheid en geven u advies. We kunnen voor u een pakket op maat samenstellen geschikt voor uw werksituatie.

Vraag vrijblijvend onze PBM brochure "AMS Safety" aan via verkoop@amsvisser.com voor een overzicht van ons assortiment.

PBM Brochure


Valbeveiliging
Valbeveiliging is een zeer veelomvattend begrip. Het is dan ook vaak lastig te achterhalen welke PBM's uw werkzaamheden nodig heeft. De keuze is afhankelijk van de situatie waar u mee te maken krijgt bij het uitvoeren van uw werkzaamheden. In samenwerking met onze leverancier bieden we verschilende sets aan die bestaan uit een complete selectie die u nodig heeft onder bepaalde omstandigheden.

Voor de asbestbranche hebben we een valbeveiligingsset speciaal samengesteld voor asbestsaneringswerkzaamheden.
De set bevat een comfortabel veiligheidsharnas met elastische schouderbanden en een aanhaakpunt op de rug. Het valstopapparaat is uitgevoerd met een stalen lijn met een werklengte van 3,5meter. Te gebruiken vanaf een voethoogte van 3meter. U kunt deze set bezichtigen in onze showroom!

Valbeveiliging Asbest


Indien u meer te weten wilt komen over PBM's en/of valbeveiliging neem dan vrijblijvend contact met ons op
via verkoop@amsvisser.com of via telefoonnummer +31 (0)162 518132Terug naar de vorige pagina